Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A honlapunkon megadott árak győrzámoly raktárunkban érvényesek egyéb megállapodás hiányában készpénzes fizetés esetén.

A megrendelt és visszaigazolt áruk személyes átvételére a győrzámolyi raktárunkban van lehetőség fizetés után. (Telephelyi átvételes rendelésnél, a termékár megfizetésén túli további költség NINCS! )

A házhozszállítással megrendelt termékek, gyűjtőfuvarral egyes esetekben csomagküldő szolgálat 1-7 napon belül, de átlagosan 2 munkanap alatt kiszállításra kerülnek. KÉRJÜK PONTOS ADATOKAT ÍRJANAK A RENDELÉSKOR, KÜLÖNÖSEN A SZÁLLÍTÁSI CÍM MEGADÁSAKOR. A RENDELÉSE AKKOR BEFEJEZETT, HA AZ E-MAIL CÍMÉRE A RENDELÉS NYUGTÁZÁSA NÉHÁNY PERCEN BELÜL MEGÉRKEZIK.

Szállítási tarifák magyarországi címre: az ajánlat tartalmazza ajánlatonként a szállítási költséget is.

 
Kiszállítás esetén Ön köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan, valamint sérülésmentes teljesítést elismerni. Ezt követően hiányosságokra, vagy szállításból eredő károkra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a regisztrációs és szállítási megrendelésre vonatkozó oldalakon a kötelező mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Rendelését minden esetben visszaigazoljuk, ha szükséges egyeztetünk a megadott telefonszámokon.

Ha kérdése van a +36 30 936 2930 telefonszámon és a a.kalman@mapo-kenoanyagok.hu e-mail címen ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Az elektronikusan megkötött szerződésekre a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok) 305. §, 306. §, 307. §, 308. § illetve az általános üzleti feltételek érvényesek. Egyéb vitás esetekben a Győri Járásbíróság az illetékes.